El conservatori Lluís Milà obri les portes en la XV Setmana Cultural

308

Audicions a Sant Agustí i a la Casa de l’Ensenyança marquen les activitats centrals de la setmana de portes obertes del Lluís Milà.

Este dijous el conservatori Lluís Milà inicia la XV Setmana Cultural. En aquesta edició, s’han preparat 3 concerts a càrrec dels alumnes del centre, un taller i una projecció documental a més de dos jornades de portes obertes.

Segons Empar Penadés, regidora de Música i Conservatori, “des de la regidoria considerem que estes iniciatives contribueixen de manera molt positiva en la promoció i difusió del centre com a espai educatiu però també de divulgació de música i cultura. El nostre objectiu és obrir al màxim esta institució per fer que la música isca dels murs i enganxe a tants xiquets com es puga”.

Dilluns i Dimecres hi haurà jornada de portes obertes de les 15:30 de la vesprada per a que tots els alumnes de cinquè de primària que vulguen visiten el centre i coneguen les seues activitats. A més, el dilluns a les 19 hores hi tindrà lloc a Sant Agustí una audició d’alumnes i el dimarts, també a les 19 hores es farà una audició itinerant per dins del museu de la Casa de l’Ensenyança.

A més, demà divendres els alumnes del conservatori també viatjaran a Riba-roja per participar a un concert-intercanvi amb la la Banda del Conservatori Professional Municipal de Riba-roja del Túria. Com ha assenyalat Carmen Badia, directora del Lluís Milà, “per a nosaltres és molt important realitzar intercanvis amb altres centres o entitats perquè és la millor manera que els alumnes coneguen com es treballa en altres llocs i enriquisquen la seua formació a partir d’altres experiències”.

WhatsApp Portal de Xàtiva