El Conseller Climent es compromet amb Muñoz per millorar els accessos al polígon “Sant Cristòfol”

El Conseller d’Economia Sostenible Rafa Climent va aprofitar la visita a la localitat per recavar informació sobre les obres del polígon industrial que s’estan fent amb una subvenció de la seua conselleria que ha permés el desenvolupament del pla de reactivació del polígon. Aquest pla inclou la instal·lació de fibra òptica amb sistema de videovigilància tv, la web dels terrenys disponibles i empreses instal·lades, la millora de l’enllumenat i de l’aigua potable i boques d’incendi i de les zones verdes.

Durant la visita Climent ha assenyalat “la conselleria ha de fer de pont entre l’ajuntament i el ministeri per tal de millorar els accessos a un polígon que gaudeix d’una posició privilegiada per atraure empreses. Contactarem amb delegació del govern o amb el propi ministeri si és necessari. Després d’invertir 584.000 euros en la seua millora no podem deixar de banda aquesta qüestió i la conselleria s’implicarà en aquestes actuacions necessàries per al poble i la comarca”. Per la seua banda Muñoz ha destacat que “el nostre programa considera el polígon com un element prioritari per la localitat ja que el considerem bàsic per a garantir l’estabilitat econòmica que li cal al nostre poble. Estem molt contents amb aquesta visita que ens permet continuar avançant en la millora del polígon, estem modernitzant i fent més competitiu el polígon el que ajudarà a atraure més empreses i millorar les possibilitats de les que ja estan. Per això estem molt contents del compromís de Rafa Climent i la Conselleria que ens prestarà una ajuda molt important a l’hora de negociar amb el govern central la millora en els accessos i altres aspectes importants”.

Tant a la reunió amb empresaris que es va celebrar fer propostes a Climent i Muñoz per tal de millorar el polígon i l’activitat econòmica al poble. Rafa Climent va mostrar la seua satisfacció per estes suggerències afirmant “la única forma de fer polítiques vàlides és de baix cap a dalt, si perdem la perspectiva i intentem que la realitat encaixe amb els nostres plans anem malament. Som governs al servei de les persones i elles són les que han de marcar el nostre pas”. Vicent Muñoz ha manifestat al respecte “creguem que no hi ha altra forma de fer les coses, de poc ens serviria fer un polígon al nostre gust si no sabem que és el que volen aquells que han de fer ús d’ell. Les nostres propostes es raonen sempre amb la gent, els castells en l’aire els deixem per altres.”

WhatsApp Portal de Xàtiva