Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El Consell Escolar de Xàtiva celebrat aquest dilluns va ratificar per unanimitat les reivindicacions dels centres educatius de la ciutat respecte a l’arranjament plantejat de cara al proper exercici 2021-2022.

Cadascun dels centres implicats va participar per tal d’explicar les al·legacions que es van a presentar, i van rebre el recolzament de la resta de la comunitat educativa xativina i de l’Ajuntament de Xàtiva.

Cal recordar que l’arranjament de cara al proper curs 2021-2022 preveu la supressió de tres línies: dos d’infantil (als col·legis Jacinto Castañeda i Martínez Bellver), i una de primària que correspondria al col·legi Gozalbes Vera.

Des de l’Ajuntament han mantingut converses des de primera hora tant amb els equips directius dels centres implicats com també amb la Conselleria d’Educació, per tal de buscar solucions davant la voluntat de que no s’elimine cap línia educativa a la ciutat.

La planificació d’aquest arranjament educatiu encara no és definitiva, i les al·legacions es poden presentar fins a aquest dijous 22 d’abril.

WhatsApp Portal de Xàtiva