Consell Escolar Municipal

Solopizza Xàtiva

Recentment, ha tingut lloc l’última reunió de la present legislatura del Consell Escolar Municipal que, durant quatre anys, han estat treballant amb l’objectiu de proposar millores per a la comunitat educativa a Canals.

Ricardo Requena, regidor d’Educació, va aprofitar per acomiadar-se dels membres que l’integren, equips directius i representants de l’AMPA de cada centre, per haver recolzat cada una de les iniciatives que des de l’àrea han proposat. «Sense cap dubte, hem treballat amb un consell que ha acceptat i ha permés realitzar desenes d’activitats extraescolars que des de la regidoria d’Educació hem proporcionat intentant respondre a les necessitats de diferents àmbits com la igualtat, la cultura, coeducació, esports, etc», ha explicat Requena.

En aquesta reunió, entre altres assumptes, van tractar temes com el padró per al proper curs que, com a mínim comptarà amb 125 xiquetes i xiquets. També es van instaurar i constituir les comissions d’escolarització ja que, en breus, s’obriran els períodes d’inscripció i ja estan programant-se les jornades de portes obertes.

A banda, es va concretar informació per a la xerrada a familiars de l’alumnat de nou ingrés de tres anys. Entre els punts a tractar, també es trobava el programa Edificant i les millores que s’han fet en els col·legis públics, amb l’actuació directa des de l’Ajuntament o a través de la sol·licitud d’ajudes a instàncies supramunicipals.

WhatsApp Portal de Xàtiva