Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

  • Una revista en la que es mostra tota la tasca realitzada pel CJX al llarg del 2021, amb entrevistes amb joves xativins i xativines, informació d’interès per a la joventut o articles d’opinió de diferents joves com la Presidenta del Consell Valencià de la Joventut, Cristina Martínez. Enguany, aquesta revista també va acompanyada per el suplement “Guia d’Associacions Juvenils de Xàtiva en la que es podrà consultar tota la informació i dades de contacte de les associacions juvenils de la ciutat.

El passat dissabte 18 de desembre el Consell de la Joventut de Xàtiva va presentar la revista “Associats 2021” en la Casa de la Cultura, un acte al que van assistir la Regidora de Joventut, Lena Baraza, el Tècnic de Territorial del Consell Valencià de la Joventut, Ernesto Cuenca, les associacions membre del CJX i diferents col·laboradors de la revista.

La revista “Associats” és una iniciativa que va recuperar el CJX l’any 2019 després de molts anys d’aturada, comptant ara mateix amb les edicions del 2003, 2004, 2005, 2019, 2020 i l’actual edició de 2021. Aquesta publicació pretén mostrar tota la tasca realitzada pel CJX al llarg de l’any, fent un repàs de les diferents activitats, accions i campanyes realitzades però també oferint contingut d’actualitat i d’interès per a la ciutadania. En aquest sentit, es poden trobar entrevistes amb joves xativins i xativines que han destacat gràcies als seus projectes o a la seua dedicació professional, entre els que trobem a Adrià Espí, escriptor, guionista i director, Laia Badia, futura mestra i cantautora, Aitor López, cuiner i Nadia Vilaplana, influencer.

D’altra banda, en l’apartat “Opinió” apareixen diferents articles d’opinió realitzats per diferents personalitats relacionades amb la joventut, com Cristina Martínez, presidenta del Consell Valencià de la Joventut, que parla de les vegades que ha tingut que “cedir el seient” com a jove, Iván Alambiaga, investigador a l’institut cavanilles de Biodiversitat i biologia evolutiva, que parla sobre el paper dels joves en la conservació de la biodiversitat, Susana Abad, promotora d’igualtat, que ens explica a traves de diferents exemples la necessitat que el destí final siga la igualtat, Ernesto Cuenca, professional de joventut i Tècnic del CVJ, ens explica de l’associacionisme juvenil com una eina transformadora i José Luis Llorens, Tresorer del CJX, parla sobre la elecció que molts i moltes joves es plantegen: Estudiar o associar-se.

Per segon any consecutiu, la revista va acompanyada del suplement “Guia d’Associacions Juvenils de Xàtiva”, un dossier en el que apareix informació, dades de contacte i fotografies de les diferents associacions juvenils membre del CJX i que pretén donar a conèixer i donar visibilitat a la tasca tan important i necessària que desenvolupen en els seus àmbits.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva estan molt contentes amb la feina realitzada al llarg d’aquest 2021 i amb el resultat d’aquesta revista, i animen a tota la ciutadania a llegir-la accedint al lloc web (www.cjxativa.org) o obtenint un exemplar físic en 3 comerços de Xàtiva: Centro TECE, Shopping – Pro i Manhattan Comics. Els exemplars són gratuïts.

WhatsApp Portal de Xàtiva