Solopizza Xàtiva

Centelys

La FesJove és l’activitat més important i significativa que organitza el Consell de la Joventut de Xàtiva al llarg de l’any, una fira en la que les diferents associacions i entitats que formen part del CJX mostren la seua activitat donant informació o realitzant diferents activitats amb l’objectiu de donar-se a conèixer i ampliar el teixit associatiu de la ciutat.

El Consell de la Joventut de Xàtiva està format per associacions de tot tipus, com bé associacions d’educació en l’oci i el temps lliure, associacions de caràcter social i de voluntariat, joventuts de partits polítics i sindicats, culturals, etc. Actualment, les associacions que hi formen part són l’Agrupament Escolta Jamboree, amb Guillermo Delegido com a president, la Muixeranga de Xàtiva, la Junta Local Fallera, la Societat Protectora d’Animals (SPAX), el Centre Atalaia, Slot Costera, l’Agrupament Escolta Cohinoor, Juniors MD Corimbo, Joves de Xàtiva Unida, Joves Socialistes de Xàtiva, Joves de Compromís, Joventuts de CCOO, Divergents, Creu Roja, Xàtiva No Yume i la recent incorporada Grup de Danses Socarrel.

Cada una d’aquestes associacions disposarà d’un estant informatiu i també realitzaran una activitat programada a una hora determinada. A banda de les associacions membre del CJX, també s’ha convidat a altres entitats, com bé el Consorci de Residus COR, que instal·larà un Ecoparc mòbil durant aquest dia, la Mancomunitat de Municipis (Costera-Canal), el Consell Valencià de la Joventut o l’IVAJ. Per tal de complementar aquesta fira, també podrem trobar un rocòdrom inflable gegant tant de matí com de vesprada, un sorteig d’un patinet elèctric i unes entrades de cinema, jocs i danses tradicionals, un torneig de la Fallera Calavera i de Catán, un campionat d’escalextrix, xerrades, concursos i moltes coses més.

L’acte d’inauguració es realitzarà a les 11:45h i comptarà amb l’actuació de la Muixeranga de Xàtiva, que realitzaran també un assaig obert des de les 11:00 fins les 13:00h.

Enguany, com a novetat, hi haurà un espai formatiu a les 12:00h en el que participaran la Universitat de València (UV – Campus d’Ontinyent), la Universitat Politècnica de València (UPV – Campus d’Alcoi) i el centre de formació professional CIPFP La Costera de Xàtiva, que realitzaran una explicació de la diferent oferta formativa que s’ofereix a cada centre. A continuació, a les 12:45h hi haurà una Dansà Popular a càrrec del grup de dansa Socarrel.
La resta d’activitats programades s’aniran anunciant al llarg d’aquesta setmana als perfils oficials del CJX (Facebook, Instagram i Twitter) i al seu lloc web (cjxativa.org), així com la distribució completa d’horaris i programació.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva es mostren satisfetes i satisfets per la tasca realitzada i animen a totes i tots, joves, infants i adults a participar de la FesJove 2019 el proper dissabte 5 d’octubre a l’avinguda de Selgas, de 10h a 20h.

WhatsApp Portal de Xàtiva