El Consell de la Infantesa de Canals dona la benvinguda als nous consellers i conselleres

30

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El passat divendres, 29 d’abril, el Saló de Sessions de l’Ajuntament de Canals rebia als i les estudiants que formen part del Consell de la Infantesa.

Canals aposta per ser un poble inclusiu. És per això que, a més dels nous consellers i conselleres dels col·legis de la localitat, s’han nomenat també a dos membres representants de l’associació ASCADIS, i un nou membre representant de tots els xiquets i xiquetes de Canals amb diversitat funcional.

A l’esmenada reunió, els i les membres del Consell, van estar treballant en diverses consultes conjuntament amb l’alcaldessa, Mai Castells, i la tècnica d’Educació, Ana Chorques.

Una de les demandes més fermes que els i les participants del Consell sol·licitaven en l’anterior citació era la construcció d’un parc de skate. Per això, des del Consistori es van fer les indagacions pertinents respecte de la propietat de diversos terrenys que es barallaven com a possible lloc d’emplaçament d’aquest.

No resultant exitosa aquesta primera proposta i, interessades a escoltar noves suggeriments, l’alcaldessa i la tècnica van convidar a totes i tots a buscar noves zones on situar el parc, i a explorar diferents enfocaments per tal de fer d’aquest espai un punt d’encontre com més inclusiu i adaptat millor. A més a més, es van comprometre que des d’ací s’hi durà a terme la recerca d’un terreny públic adequat.

La reunió va resultar ben profitosa. De bon grau, els consellers i conselleres van acceptar l’ajuda en l’elaboració del Pla de la Infantesa que se’ls va sol·licitar, amb l’aportació de noves perspectives i punts de vista per fer de Canals un poble a l’alçada de les necessitats de totes i tots els veïns.

Des del Consistori es té la ferma convicció que la constitució d’aquest Consell és necessària per a obrir una línia de diàleg i enteniment directa amb els xiquets i xiquetes del poble, que a més de moltes ganes i ambició, també estan desitjosos/es d’aportar noves propostes de millora per a Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva