El Concurs Escolar de Frases-Eslògans de Canals ja té els seus guanyadors

Els centres educatius rebran la seua bossa personalitzada a partir del 8 de març

130

Solopizza Xàtiva

Centelys

El passat mes de gener les Regidories de Joventut, Educació i Igualtat de l’Ajuntament de Canals van convocar el Concurs Escolar de Frases-Eslògans per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

El consistori ha donat a conéixer els cartells guanyadors dels centres educatius que hi han participat:

El CEIP José Mollá ha destacat la sororitat remarcant la unió que hi ha entre les dones; el col·legi Cervantes ha utilitzat l’eslògan «Passa la cremallera» per a demostrar que tant els homes com les dones són iguals; el col·legi Sant Antoni Abat ha jugat amb la cançó de Cyndi Lauper (Girls Just Wanna Have Fun) i ha afegit que, les dones també volen tindre els mateixos drets fonamentals que els homes; l’IES Francesc Gil sota l’eslògan «Sempre hem estat, però ara se’ns sent», reivindica la presència de la dona des de sempre però que fins ara, ha estat amagada i per últim, el Centre de Formació Permanent de Persones Adultes (EPA) ha escollit la frase «Ens volem iguals, respectades i visibles» reivindicant el respecte que mereixen per ser dones.

Aquests cartells seran estampats en unes bosses de tela, que es repartiran, entre tots els centres que hi han participat, a partir del 8 de març. La resta seran publicats al llarg del mes de març en les xarxes socials municipals.

El concurs està emmarcat en una campanya de conscienciació i sensibilització que pretén que els xiquets, xiquetes i joves dels diferents centres educatius del municipi, treballen de manera cooperativa en desenvolupar, una frase o eslògan que reflectisca la igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes. I empoderar, d’aquesta manera, la figura de la dona.

WhatsApp Portal de Xàtiva