Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

La crisi sanitària provocada pel nou coronavirus COVID-19 ens recorda que vivim en un món interconnectat i que, com a tal, hem de donar una resposta global i conjunta als desafiaments sociosanitaris i econòmics que la situació actual ens planteja.

Entre els grups de risc, preocupen col·lectius vulnerables com la infància i la joventut, els majors, persones amb discapacitat, víctimes de la pobresa o malalts crònics, entre altres. Conscients d’això, al grup de Facebook “Yo compro en Xàtiva” s’han organitzat per a prestar la seua ajuda a l’associació xativina “Gent de la Consolació” amb mesures i iniciatives que requereixen la col·laboració de la ciutadania i el sector empresarial.

Si t’estàs preguntat com pots ajudar, tant si eres empresa com a particular, ací et deixem les instruccions:

Empreses:

1 -Cada comerç posarà una vidriola amb el cartell que us mostrem en aquesta entrada

2- El comerç recaptarà els diners depositats a les vidrioles.

3- Al cap d’un mes es farà un recompte dels diners de cada comerç i aquests seran entregats a la “Gent de la Consolació”

Particulars:

1 -Sols heu d’anar als comerços associats al projecte i depositar els diners en la vidriola

Com l’objectiu d’aquest grup de Facebook és fomentar el comerç local, també es promou que la “Gent de la Consolació” vaja a aquests comerços a comprar amb els diners que s’han recaptat per a ells.

Ulleres de realitat virtual per a la unitat de pediatria de l’Hospital

Els diners recaptats en “Conecta Servicios informáticos y Telefonía” seran destinats a comprar unes ulleres de realitat virtual per a la unitat pediàtrica de l’Hospital.

María Jesús Ramos, il·lusionada amb la iniciativa

La creadora del grup de Facebook “Yo compro en Xàtiva”, María Jesús Ramos, ha declarat a aquesta mitja que se sent feliç per “com està participant la gent“. Recalca les seues expectatives amb l’experiència del cartell guanyador del concurs “ja hem vist com els comerços de la nostra ciutat tenen penjat el cartell de Jo -compre a Xàtiva- i confie en el fet que, amb aquesta nova iniciativa, participaran també“.

María Jesús ha ressaltat la seua felicitat al sentir que la seua ajuda és ben rebuda per la comunitat, encara que recalca que “si no fora per la gent del grup, açò no seria possible fer-ho… Ni açò, ni res d’allò que hem fet“.

Per finalitzar, afirma que “la gent té moltes ganes d’eixir d’aquesta crisi i està demostrant-ho“.

WhatsApp Portal de Xàtiva