xativa-unida

Solopizza Xàtiva

El col·lectiu feminista de Xàtiva Unidat es reuníren ahir i acordaren fer una crida a la participació activa en les mobilitzacions convocades des del moviment feminista a tot l’Estat, i anima a sumar-se a la convocatoria del divendres 20 de setembre a la porta de l’Ajuntament de Xàtiva, per tal de manifestar un compromís social ferm de repulsa contra tot tipus de violència cap a les dones.

Convocatòria d’emergència feminista #20S Xàtiva, 20.00 hores, porta de l’ajuntament.

(Cal portar mòbil amb paper de celofan violeta per fer llum violeta).

Exigim:

El compliment de la Llei de violència de gènere.L’activació de la Comissió de Seguiment del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. L’actualització i la ratificació d’eines internacionals, com ara el Conveni 190 i Recomanació 206, per a l’eliminació de la violència i l’assetjament en l’àmbit laboral.Optimitzar la coordinació institucional i policial entre administracions (fiscalia, advocacia, professionals sanitaris i socials. Millorar la formació especialitzada del personal professional implicat.

Denunciem els factors que incrementen els risc de violència masclista

L’absència de polítiques educatives igualitàries.

La desprotecció social i l’atur que pateixen en major manera les dones.

La feminització de la pobresa.

La insuficiència de recursos públics per a la prevenció, la protecció i l’atenció a les dones víctimes de violència masclista. Els errors en la cadena de protecció de les víctimes, la descoordinació.

Entre els nostres objectius està en col·laborar i actuar de manera conjunta amb les administracions públiques, associacions feministes i organitzacions competents, per a la prevenció i l’eradicació de la violència contra les dones.

WhatsApp Portal de Xàtiva