Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

  • Dissabte que ve es disputarà a Xàtiva, sense presència de públic, la primera eliminatòria de la Copa Comunitat Valenciana de voleibol
  • Els efectes de la pandèmia de Covid-19 estan molt presents, no obstant això, s’han pogut reprendre els entrenaments, i ja tenim a la vista dissabte que ve 12 de setembre la Copa oficial de la Comunitat Valenciana de Voleibol

El club voleibol Xàtiva reprén la competició oficial després de la interrupció de lliga del mes de març passat i la suspensió dels Campionats d’Espanya de menors: cadet femení i juvenil masculí i femení, en el qual estaven classificats tres equips de Xàtiva.

La Copa Comunitat Valenciana és el primer torneig oficial i només poden participar els equips de les màximes lligues nacionals, tant masculí com femení.

Els protocols sanitaris estan definits per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana que són els organitzadors de la Copa. Uns protocols sanitaris estrictes, entre els quals destaquen que el partit es disputarà sense públic, a porta tancada, per indicació del Departament de Salut pública i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Xàtiva, que estan col·laborant en què les instal·lacions esportives xativines siguen el més segur possible.

El Familycash Xàtiva voleibol sènior masculí de la lliga de plata espanyola rep a Xàtiva al Mediterrani de Castelló el dissabte 12 de setembre a les 18.15 hores. Mentre que El Familycash Xàtiva voleibol sènior femení de la lliga de plata espanyola, viatjarà el mateix dissabte a València per a disputar el partit contra el CV València a les 19 hores.

En el cas del club xativí i alguns altres clubs, no s’ha permés disputar cap partit amistós previ a la Copa, i s’ha entrenat en les condicions que s’ha pogut, complint els protocols sanitaris, per a afrontar aquest torneig oficial. La Copa en una temporada normal és un bon preparatori per a les lligues regulars, però aquesta temporada, creiem que els esportistes no poden arribar al torneig en les condicions físiques i tàctiques ideals.

És de destacar també que les instal·lacions esportives a Xàtiva són insuficients per a atendre la demanda de clubs, i ara amb aquesta pandèmia s’aguditza encara més el problema. A més, com més alta és la categoria en la qual un club milita, més s’aguditza el problema en tindre majors necessitats. El club negocia amb l’Ajuntament com es pot minimitzar el greu problema d’espais que es presenta per a aquesta pròxima temporada.

 

WhatsApp Portal de Xàtiva