El Club de Lectura de Canals rendeix homenatge a l’actor Jean-Paul Belmondo

17

FestJove

Solopizza Xàtiva

El Club de Lectura de Canals rendeix homenatge a l’actor Jean-Paul Belmondo amb la projecció de la pel·lícula “La sirena del Mississippi”

Aquest dijous, 14 d’octubre a les 21.45 hores, tindrà lloc al Centre Cultural Calitxe III la pel·lícula “La sirena del Mississippi” del director francés François Truffaut.

La història conta l’arribada de la jove Julie Roussel des de França a l’illa de La Reunión per a contraure matrimoni amb Louis Mahé, el ric propietari d’una plantació de tabac, un home al qual no coneix, perquè només han mantingut una relació epistolar. Però hi ha alguna cosa estranya amb Julie, no pareix ser la mateixa xica que apareixia en la fotografia, però a Louis no l’importa i es casa amb ella igualment.

La sirena del Mississippi” està protagonitzada per dos grans intèrprets francesos com són Jean-Paul Belmondo i Catherine Deneuve.

El club de Lectura ha volgut homenatjar al desaparegut actor Jean-Paul Belmondo, el qual va finar el passat setembre, amb aquesta emblemàtica pel·lícula.

WhatsApp Portal de Xàtiva