El Club de Lectura de Canals aborda les creences religioses amb la pel·lícula “Corpus Christi”

30

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, ha programat, per aquest dijous, la pel·lícula polonesa “Corpus Christi” del director polonés Jan Komasa.

La pel·lícula narra la història de Daniel, de 20 anys, qui experimenta una transformació espiritual mentre viu en un Centre de Detenció Juvenil. Vol ser sacerdot, però això és impossible a causa dels seus antecedents penals.

El jove director Jan Komasa és conegut pel documental “El alzamiento de Varsovia” i per la pel·lícula “Varsovia 1944”. En el 2019 va dirigir “Corpus Christi”, pel·lícula que va ser nominada en la categoria de Millor pel·lícula internacional en els premis Óscar així com als premis espanyols, els Goya.

El director va admetre, més d’una vegada, que la raó per la qual es dedica a la indústria cinematogràfica és “La llista de Schindler” i Steven Spielberg. Com a curiositat, el seu pare va treballar en aquesta producció i ell, amb 12 anys, el va acompanyar infinitat de vegades al set.

La pel·lícula tindrà lloc aquest dijous 21 d’abril, a les 21.45 hores, en el Centre Cultural Calixte III de Canals amb entrada gratuïta.

WhatsApp Portal de Xàtiva