Solopizza Xàtiva

Centelys

El passat divendres ,17 de febrer, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària del CJX on es va escollir a la nova Comissió Permanent i on es va presentar les línies estratègiques 2023-2025. En aquesta va ser escollida Alexandra Boluda com a presidenta, que fins aleshores era la vicepresidenta, per als propers 2 anys.

Canvi de Comissió Permanent, amb energies carregades i il·lusió.

En aquest any i mig de Comissió Permanent Guillermo Delegido, representant de l’Agrupament Escolta Jamboree, ha coordinat l’organització per segona vegada, fent una tasca exemplar junt al seu equip escollit al juny del 2021. Després de 3 anys i mig al capdavant, Guillermo deixa el càrrec de president però gràcies a la tasca realitzada els darrers anys, Alexandra Boluda, antiga vicepresidenta, el releva per continuar endavant al Consell de la Joventut de Xàtiva.

Amb la premissa de seguir defensant els drets de la joventut, el 17 de febrer es va celebrar en la casa de la joventut de Xàtiva una Assemblea General Ordinària del CJX amb la finalitat d’escollir a la nova Comissió Permanent, sent l’única llista presentada i escollida, per unanimitat, l’encapçalada per Alexandra Boluda. La nova Comissió Permanent está conformada per 5 joves de diferents entitats del CJX. A banda d’Alexandra Boluda(Muixeranga de Xàtiva) antiga vicepresidenta i actual presidenta, repeteix Susanna Martinez (Grup de danses Socarrel), canviant el lloc de vocal pel de secretaria. A més s’incorporen com a tresorer Guillermo Pastor (Agrupament Escolta Jamboree) i com a vocals Noemi Engo (Societat Protectora d’Animals de Xàtiva – SPAX) i Helena Moral (Arc de Sant Martí).

Assemblea amb entitats i representació institucional

L’assemblea va comptar amb la representació institucional de l’alcalde, Roger Cerdà, la regidora de joventut Lena Baraza, representants del Consell Valencià de la Joventut i altres institucions que donaren els agraïments a l’antiga Comissió Permanent i ànims a la nova.

Les entitats aprovaren la dació de comptes del 2022, les cinc línies estratègiques per al 2023-2025 del CJX i el pressupost del 2023. En futures assemblees es decidiran quines accions concretes es duran a terme per a desenvolupar les línies estratègiques, fent-se de forma participativa perquè les pròpies entitats del CJX puguen aportar idees, opinions i recomanacions.

Agraïments i felicitacions

La nova Comissió Permanent del Consell de la Joventut de Xàtiva vol trasladar l’agraïment a les associacions membre del CJX per la confiança depositada i manifesten la voluntat de seguir millorant dia a dia l’entitat amb una nova Comissió Permanent on conflueixen noves persones donat altres visions i gent més veterana aportant la seua experiència als espais de participació.

WhatsApp Portal de Xàtiva