Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

El Consell de la Joventut de Xàtiva organitza aquest curs, impartit pel l’escola d’animació Accent, com a resposta a una de les necessitats més destacades de les associacions d’educació no formal, però també dirigit a totes aquelles persones que disposen de titulació MAT o MTL i volen seguir formant-se amb una titulació superior que les habilitarà per a poder ser Director o Directora d’Activitats.

Aquesta titulació comporta una sèrie de coneixements i competències que t’habiliten per a treballar en l’àmbit laboral com a Director o Directora d’activitats, per exemple, en una escola d’estiu o en centres socials o juvenils. A banda, en el cas de les associacions d’educació no formal com Scouts o Juniors, disposar d’aquesta titulació és requisit indispensable per a realitzar els campaments d’estiu.

El curs es realitzarà del 8 al 30 de juliol a la Casa de la Joventut de Xàtiva de manera intensiva, és a dir, de dilluns a divendres, matí i vesprada de 9:30h a 14:30h i de 15:30h a 18:30h. Aquest consta d’una duració total de 320 hores comptant 135h de formació presencial (17 sessions), 65h d’aula virtual de manera online, i 120h de pràctiques no laborables. El curs té un preu de 330€ i es realitzarà un descompte per part del mateix CJX i la Regidoria de Joventut a aquelles persones que acrediten formar part d’una associació membre del CJX. La inscripció mínima és de 15 persones.

Per tal d’inscriure’s al curs caldrà enviar un correu a la direcció cjxativa46800@gmail.com després d’haver llegit tota la informació i les condicions que consten al document que podeu trobar a l’enllaç següent.

WhatsApp Portal de Xàtiva