El CJX llança la campanya ‘FESTIVAL PARTICIPA!’ relacionada amb la participació juvenil

61

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Aquesta campanya ja es troba als instituts perquè des del Consell de la Joventut de Xàtiva creuen que és una campanya essencial i interessant per a tota la societat i sobretot per a la joventut que es preocupa pels problemes de la societat, amb inquietuds i amb ganes de treballar i contribuir per a totes i tots. A través d’aquesta campanya, el que volen des del CJX és que els i les joves no associades coneguen que és la participació juvenil i quins beneficis comporta aquesta com conèixer gent, treball en equip, associacionisme i per suposat, canviar la societat.

Relacionat també amb aquesta campanya, des del CJX han organitzat un curs de Participació Juvenil per aquest dissabte 16 d’octubre amb l’objectiu d’explicar conceptes o nocions bàsiques de la participació i dotar de ferramentes a les participants per poder aconseguir una participació de qualitat. El curs tindrà lloc a la Casa de la Joventut de 10 a 13:30h i serà impartit per la Borsa de Formació del Consell Valencià de la Joventut.

Encara que el curs s’anomena Participació Juvenil, des del CJX creuen que també es interessant per a persones que ja no són joves per tal de formar-se amb la cultura participativa, sent aquesta fonamental i necessària per a qualsevol edat.
Podeu trobar més informació sobre el curs i inscriure’s al web: www.cjxativa.org o a les xarxes socials.

WhatsApp Portal de Xàtiva