Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

El passat diumenge el CJX va celebrar l’última assemblea de l’any 2021. En aquesta assemblea van fer balanç del programa d’activitats desenvolupat al llarg de tot l’any, un altre any que ha estat marcat per la Covid-19 tinguent que adaptar-se a les restriccions de cada moment i fins a arribar l’estiu no han pogut realitzar activitats presencials amb assistència de la gent.

Les activitats més destacades han estat la campanya del 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut, on van visibilitzar alguns dels problemes com l’emancipació, la salut mental, l’habitatge, l’ocupació i l’adultcentrisme, que les joves porten arrastrant fa anys i a més s’han vist agreujats a causa de la pandèmia. També destaquen la FesJove, la Fira d’Associacions Juvenils, que després d’un any sense poder fer-la va tindre una bona acollida per part de totes les associacions membre i la ciutadania. Des del CJX valoren molt positivament la tasca duta a terme pel CJX aquest 2021.

A l’Assemblea del passat diumenge van donar la benvinguda a Noves Generacions de Xàtiva com a nova entitat i es va donar a conèixer l’associació guanyadora del Premi 1%, l’Agrupament Escolta Jamboree amb el projecte “Zona de Reciclatge”.

A més, el proper dissabte 18 de Desembre a les 11:30h a la Casa de la Cultura tindrà lloc la presentació de la Revista Associats 2021 i la Guia d’Associacions Juvenils de Xàtiva, una revista que recull totes les activitats realitzades al llarg de l’any, entrevistes a joves xativines que destaquen en el seu àmbit i articles d’opinió d’interès per a la joventut.

D’altra banda la Guia d’Associacions mostra la informació i les dades de contacte de les 19 associacions membre. Des del CJX conviden a totes i tots a assistir a aquesta presentació i poder recollir un exemplar de la revista per a llegir-la tranquil·lament a casa.

WhatsApp Portal de Xàtiva