Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

11.11.2021 | Sandra García i Elena Luna

La jornada de lliga del passat cap de setmana es va saldar amb un balanç de dues victòries i una derrota per als equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB. El sènior A va ser l’equip que va caure derrotat el cap de setmana i, a més, tampoc va poder puntuar el dimecres a Benidorm.

Pel que respecta al cap de setmana, dissabte passat es va disputar l’encontre entre el Ciutat de Xàtiva infantil-cadet i l’Almussafes CF. El resultat va ser àmpliament favorable per a les jugadores d’Andrea Tormo, que es van imposar per 7-0. Durant tot el partit, les xativines van tindre el control de la pilota, treballant molt bé el centre del camp nodrint de pilotes a les jugadores d’avantguarda que van estar molt efectives, secundat tot això en una gran fiabilitat defensiva. En la primera part, va haver-hi quatre gols, anotats per Saray Tortosa, Rocio Peris, Micaela Palacios i Natalia Gómez. En la segona part, van arribar tres gols més, aquesta vegada d’Eider Sanchis i de Mar Chova (2). El pròxim par-tit per a elles serà el dissabte dia 13 a les 12:15 h davant el FBCD Catarroja.

Per part seua, el sènior B es va enfrontar a la UE Alcúdia, en el camp municipal “Els Arcs”, aconseguint la victòria de manera fàcil amb un resultat d’1 a 3. El partit va co-mençar bé per als interessos xativí amb un gol de Maria Sanchis, però les locals van igualar el marcador amb un llançament de falta. Ja en la segona part, Daniela Ramírez va posar novament per davant a les de Xàtiva i un gol en pròpia porta de les locals va permetre assegurar la victòria. Diumenge que ve dia 14 a les 17.00 hores es veuran les cares amb la UE Benifairó en el camp municipal «Paquito Coloma» de Xàtiva.

Finalment, el sènior A va disputar la cinquena jornada de lliga enfront de l’Elche CF C. El resultat final va ser desfavorable per a les jugadores locals, però no reflecteix la realitat del partit, que va estar molt igualat, fins i tot amb una certa superioritat de les de Rocío Hervás, que van tindre la majoria de les ocasions de gol. Malgrat el bon joc de les del Ciutat de Xàtiva, el conjunt il·licità es va imposar per 3 a 5. Quant als gols del partit, Andrea Gil, marca de seguida, però l’Elx marca dos gols i es posen per davant, es reta-llen distàncies amb un gol de Daniela Ramírez.

Lamentablement, la del cap de setmana no va ser l’única derrota de l’equip xativí, ja que el dimecres tampoc van poder puntuar en el seu desplaçament a Benidorm. Les del *Ciutat es van desplaçar a terres alacantines per a disputar els minuts restants de la trobada suspesa fa algunes setmanes per la pluja, en el qual anaven guanyant per 0-1. En la represa de la trobada, van ser les locals les que van estar més encertades i van acabar remuntant per a acabar imposant-se per 3-2, un resultat molt injust tenint en compte els molts mèrits que van fer les jugadores del Ciutat. La nota positiva és que les de Rocío Hervás tenen l’oportunitat de rescabalar-se dissabte que ve a les 18.30 davant el CFSPA Alacant C en el camp municipal «Divina Pastora» d’Alacant.