Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

09.02.2023 | Elena Luna

El Ciutat de Xàtiva CFB va empatar contra el Racing Xàtiva en el derbi de la capital de la Costera disputat diumenge passat. El partit va estar prou disputat en una primera part en la qual el Racing va prendre distància en el marcat amb dos tants, però que el Ciutat va ser capaç de reduir gràcies al seu bon joc i al gol anotat per Micaela abans del des-cans. La segona part, dominada per les de Tomi Mateu i Sergio Benavent, que van tindre la pilota, van estar fortes en defensa i van generar moltes més ocasions de gol, va co-mençar amb el tant de l’empat marcat per Inés Ibáñez al qual van succeir una gran quantitat d’ocasions amb les quals el Ciutat de Xàtiva va estar prop de completar la re-muntada.

El pròxim partit serà enfront del E-1 València, el dissabte dia 11 a les 16.00 hores en el camp municipal «Paquito Coloma”.

Per part seua, el sènior B es va quedar a les portes d’aconseguir el partit contra el CD Alcoyano, al qual van rebre diumenge passat en el camp municipal «Paquito Coloma». Les de Borja Carpio van demostrar una vegada més que saben anteposar-se a tot. En la pri-mera part, que no va ser bona de les locals, el Alcoyano es va posar 0-4, però les xativi-nes van reaccionar en la segona meitat. Isabel Giner, Andrea Gil i Carla Martí van reta-llar distàncies, però les del Ciutat no van poder empatar, encara que ho van meréixer.

L’equip cadet-juvenil va caure enfront de l’Ontinyent en el primer partit de la Lliga Or. El dissabte passat es van desplaçar fins al poliesportiu municipal d’Ontinyent on van guan-yar les locals per 3-1. La primera part va estar molt renyida, però les locals van marcar dos gols i les del Ciutat solament un, obra de Leyre. En la segona part, la igualtat entre els dos equips era òbvia, però l’Ontinyent va marcar un tercer tant que va tancar el par-tit.

Finalment, l’equip de Futbol-8 femení va disputar un amistós contra el Benigànim, que va acabar guanyant l’equip de la Vall d’Albaida per 2-1. Això sí, tots dos equips van realitzar un molt bon joc. El gol de les xativines va ser obra de Clara i la portera, Ana, va dur a terme una actuació notable.