El Ciutat de Xàtiva anuncia el I Torneig de Futbol Femení “Angy Sanchis Micó”

La futbolista del Valencia CF és la primera dona de Xàtiva que aplega a la primera divisió del futbol nacional

468

Solopizza Xàtiva

Centelys

El Ciutat de Xàtiva CFB, sent sensible a l’exponencial augment de llicències federatives femenines als seus equips i l’auge que per fi mereix i protagonitza el futbol femení esta-tal, ha decidit organitzar el que serà el primer Torneig de Futbol Femení que porte el nom de la primera futbolista xativina que ha aplegat a jugar a la Primera Divisió del fut-bol espanyol, Àngela Sanchis Micó.

Angy és una futbolista de Xàtiva que ha jugat al CD Olímpic, Valencia CF B, Múrcia Fémi-nas, Dínamo Guadalajara i actualment forma part del primer equip del Valencia CF de la Finetwork Liga F.

Així mateix, Angy ha tingut destacades actuacions amb la Selecció Valenciana en divisions inferiors, sent reconegut el seu enorme talent també en l’àmbit nacional amb una convocatòria per a una miniconcentració de la Selecció Espanyola sub-16. La convo-catòria va ser del 28 al 30 de gener de 2013 a Las Rozas, i en aquesta selecció destacaven juntament amb Angy, entre d’altres, jugadores com Patri Guijarro (en l’actualitat al FC Barcelona), Bea Beltrán (en l’actualitat al Valencia CF), Carmen Menayo (en l’actualitat al Club Atlético de Madrid) o Rocio Gálvez (en l’actualitat al Real Madrid CF).

Per tot això, el Ciutat de Xàtiva CFB vol aquesta temporada, just 10 anys després que Angy estiguera convocada per la selecció espanyola Sub-16, organitzar un torneig femení que porte el nom de la primera futbolista xativina que ha aplegat a jugar a la Primera Divisió.

Els detalls del Torneig es donaran a conéixer a una presentació / roda de premsa que encara no té una data fixada.

WhatsApp Portal de Xàtiva