Solopizza Xàtiva

Centelys

Aquesta setmana s’inicia el cicle de primavera 2022 «Pianíssim», que comptarà amb cinc concerts entre els mesos de març i abril a la sala noble de la Casa de Cultura de Xàtiva.

El primer dels concerts correrà a càrrec de Ferran López Carrasquer (2003) aquest dissabte 12 de març partir de les 19:30 hores. Aquest jove pianista va iniciar el seus estudis als 8 anys i ha estat premiat en diferents certàmens nacionals i mereixedor del primer premi als concursos internacionals de Londres, París, Viena, Salzburg i Nova York, cosa que li ha permès actuar en les sales més prestigioses. El passat mes d’agost de 2021 va ser guardonat amb el premi al millor pianista espanyol en el concurs internacional Ciudad de Vigo, i a l’octubre va rebre el Premi Autonòmic de música de la Comunitat Valenciana en l’especialitat de piano.

El segon dels concerts tindrà lloc el pròxim dilluns 14 de març, a les 18.30 hores. Els protagonistes seran els joves pianistes del Conservatori Professional de Música Mestre Vert de Carcaixent, i coordinat per la professora Fabiola Tomàs i el professor Ramon Àlvarez.

El mes de març encara ens deixarà un tercer concert, el 26 de març a les 19:30 hores i protagonitzat per Diego Navas Padilla (Madrid, 1998) i Noelia Navas Padilla (Madrid, 2003).

Al mes d’abril hi haurà dos concerts més. El dia 2 d’abril a les 19:30 hores el concert serà oferit pels germans Cristina Aracil Almarcha (Oriola, 2005) i Carlos Aracil Almarcha (Oriola, 2008); mentre que el dia 30 d’abril, també a les 19:30 hores, es podrà gaudir de l’espectacle «Un viatge musical del barroc al segle XX» a càrrec de Jordi Vercher Juan a la trompeta i de Neus Vercher al piano.

WhatsApp Portal de Xàtiva