El cicle «Pianíssim» porta demà a Xàtiva als germans Diego i Noelia Navas Padilla

La cita tindrà lloc a les 19:30 hores a la sala noble de la Casa de Cultura de Xàtiva i l’entrada és lliure fins completar aforament

215

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El cicle Pianíssim es reprendrà aquest dissabte 26 de març (19:30h) amb el concert de piano a càrrec dels germans Diego i Noelia Navas Padilla a la sala noble de la Casa de Cultura. L’entrada és lliure fins completar aforament.

Diego Navas Padilla (Madrid, 1998) va finalitzar el Grau d’Interpretació Musical de Música Clàssica a la Universitat Alfonso X el Sabio de Madrid amb el premi Extraordinari Fi de Carrera i el passat any 2021 va finalitzar el Màster en Interpretació Musical i Investigació Performativa a aquesta mateixa universitat amb Matrícula d’Honor i Beca d’Excel·lència de la Comunitat de Madrid. En 2018 va ser seleccionat per a representar a Espanya en el prestigiós 63º Internacional Grotrian Piano Competition a Hannover, on va resultar finalista. Entre els guardons que ha rebut destaquen el X Concurs Internacional de Piano «María Herrero», el XXIX Concurs Nacional de Piano «Jacinto Guerrero», el VII Concurs Internacional «Petits Grans Pianistes» o el XVIII Concurs Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva.

Noelia Navas Padilla (Madrid, 2023), va finalitzar en 2020 els seus estudis professionals de piano al CPM «Manuel Rodríguez Sales», obtenint les màximes qualificacions i el Premi Fi de Grau en l’especialitat de piano a més de ser guardonada amb el Premi Extraordinari de Música de la Comunitat de Madrid. Ha actuat amb l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó a l’Auditori Miguel Delibes de Valladolid i amb l’Orquestra Simfònica de Leganés a Madrid. Entre els més de 35 premis i guardons obtinguts destaquen els Concursos Internacionals de Piano «María Herrero», «Santa Cecilia», «Julio García Casas» i «Ricard Viñes», el Orbetello International Piano Competition d’Itàlia, el Windsor International Piano Competition «Cesar Franck», l’International Piano Competition de Bèlgica, el Concurs Internacional de Piano «Villahermosa» de Mèxic o el Neapolitan Masters Competition d’Itàlia.

WhatsApp Portal de Xàtiva