Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El Cicle Pianíssim de Xàtiva continua aquest cap de setmana amb el concert dels germans alacantins Cristina i Carlos Aracil Almarcha, que tindrà lloc demà dissabte 2 d’abril a les 19:30 hores al saló noble de la Casa de Cultura de Xàtiva (entrada gratuïta).

Carlos Aracil Almarcha (Oriola, 2008), va començar a rebre classes particulars de piano als 6 anys amb la professora Victoria Sáez Adsuar. Amb 8 anys va ingressar al Conservatori Professional de Música d’Oriola i actualment estudia 1r curs d’Ensenyament Professional a aquest Conservatori, sent el seu professor de Piano Juan José Vegara. Tot i la seua joventut, ha rebut nombrosos premis i reconeixements com ara el XIX Concurs Internacional de Piano Santa Cecilia d’Oporto (2017), el IV Certamen Nacional de Piano EPTA-SPAIN a Madrid (2017), els Golden Classical Music Awards International Competition de Nova York (2018), l’international Music Competition Grand Prize Virtuoso Viena (2018) i altres certamens a llocs com ara Granada, Bucarest, Munich, Estambul, Lugano, Budapest, Lódz o Sarajevo.

Cristina Aracil Almarcha (Oriola, 2005), va començar també als 6 anys les seues classes de piano amb Victoria Sáez, i als 8 anys va ingressar al Conservatori Professional de Música d’Oriola, on actualment estudia 5é del Curs d’Ensenyament Professional amb Juan José Teruel Vegara. Entre els premis i reconeixements que atresora destaquen el XX Concurs Internacional de Piano «Propiano» de Bucarest (2016), el I Concurs de Piano «Tempo Pianos» d’Alacant (2017), el XI Concurs Internacional de Piano «Paços de Brandao» de Portugal i altres premis a certàmens celebrats a Roma, Madrid, Nova York, Marbella, Viena, Segòvia, Timisoara o Lugano.

El concert constarà de sis peces musicals dividides en tres parts, la primera d’elles interpretada per Cristina, la segona per Carlos i la tercera amb tres obres de piano duo interpretades a 4 mans.

WhatsApp Portal de Xàtiva