Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Durant les darreres setmanes, les voluntàries del CES Xàtiva estan trobant-se amb molts casos de gats (la majoria d’ells amb menys de dos mesos de vida) que requereixen intervenció veterinària urgent. Tot i amb aquesta situació de col·lapsament, l’Ajuntament de Xàtiva i, en concret, la regidora de Medi Ambient Reme Sinisterra, miren a un altre costat, com si l’assumpte no anara amb ells.

El CES, amb un comunicat al seu Facebook oficial, ha insistit en el fet que “l’Ajuntament de Xàtiva ha paralitzat la subvenció des de gener i no podem més amb tots els bebés que estan naixent de les gates del carrer que no hem pogut esterilitzar, anant-se a la merda tot el treball que havíem aconseguit, a més de casos de gates casolanes que els propietaris no esterilitzen“.

Les voluntàries del CES han comentat a Portal de Xàtiva que la regidora no els ha abonat els 3.000 € que els corresponen a aquest any, i que tampoc ha volgut rebre-les al seu despatx per a tractar el tema de les colònies a Xàtiva.

Si a aquest abandó institucional li sumem la poca ajuda dels nostres cossos de seguretat, els veïns que enverinen el menjar dels gats i l’assetjament que pateixen per part d’algunes persones, les voluntàries del CES es troben totalment col·lapsades.

Per aquesta raó han fet una crida a l’Ajuntament: “Li volem demanar que ens atenga i ens done una explicació per la paralització de la subvenció, que ens reben d’una vegada, perquè no podem seguir així i això competeix a la nostra ciutat i al seu govern

Constantment, veiem ajuntaments plenament dedicats a la seguretat dels gats al carrer. L’últim cas el tenim a l’Ajuntament de la Pobla llarga, que va mostrar el seu suport a les CES d’aquesta manera:

Per aquesta raó, no s’entén que un Ajuntament que hauria de ser pioner en aquesta classe de polítiques, estiga deixant a la seua sort no sols a l’associació de “CES Colònies felines”, si no als centenars de gats que sofreixen als seus carrers.

CES Colònies felines Xàtiva

ADOPTA i salva una vida, ACULL i ajuda a canviar una vida. No canviarem el món, però si el seu món 💗

Si vols ser casa d’acollida o adoptar a algun d’aquests tresorets envia un WhatsApp al 656258058 o un correu electrònic a: una.huella.en.el.corazon@gmail.com

👉 Tu eres part important en aquest projecte. Ajuda al fet que puguen tindre una oportunitat.

APADRINA, FES-TE SOCI, DONA. Tu eres la clau del canvi, sense tu no podem salvar vides

Caixa Popular: ES27 3159 0004 6324 9483 0025
https://www.teaming.net/unahuellaenelcorazon
PayPal: Una.huella.en.el.corazon@gmail.com
Una huella en el corazón Xàtiva (Valencia)

Facebook: CES Xàtiva

No oblides donar-li a compartir, un sol 👉 click 👈 pot canviar la seua vida

WhatsApp Portal de Xàtiva