El Centre Ocupacional llança un concurs de dibuix per a escolars amb motiu del Xé aniversari de la carrera popopar

408

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

El passat mes de desembre, en una roda de premsa en la que estaven presents entre altres, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i el pintor xativí Joan Ramos, es va anunciar que amb motiu de la desena edició de la Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional que es celebrarà el proper dijous 4 de maig el Centre Ocupacional La Costera anunciaria un Concurs de Dibuix per a Escolars.

Aquest Concurs s’ha presentat ja amb el tema de “L’Esport i la Diversitat Funcional”. Un concurs que va dirigit als alumnes de 6é de primària dels col·legis de Xàtiva i de les poblacions del voltant. Un concurs que els alumnes d’aquest curs realitzaran i hauran d’entregar abans del 24 de març. Ja són alguns els coles que coneixen aquesta iniciativa i en els propers dies, el propi centre ocupacional serà el que informarà del concurs a cada escola.

Després de la recepció de tots els dibuixos el jurat que estarà conformat per alumnes de TASOC de l’IES La Costera, dictaminarà quin ha estat el dibuix guanyador de cada col·legi i que tindran dret a estar exposats en dates al voltant de la carrera. De tots els dibuixos guanyadors hi haurà un dibuix guanyador que servirà d’imatge per a unes samarretes que els escolars portaran el dia de la carrera.

Una activitat amb el qual el centre ocupacional de Xàtiva pretén arribar a la comunitat educativa per conscienciar de la importància de fer veure les capacitats que tots tenim per poder fer esport, uns amb unes determinades capacitats i altres amb unes distintes.

Per tant fer veure que amb la diversitat està la riquesa
Si en la setmana de l’educació, Xàtiva es convertia en ciutat educativa, amb actuacions com aquestes es confirma aquesta característica de la pròpia ciutat però a més la converteix en inclusiva. Educativa i inclusiva, dos adjectius dels quals una ciutat com Xàtiva es pot enorgullir.

WhatsApp Portal de Xàtiva