Solopizza Xàtiva

Un total de 42 usuaris del Centre Ocupacional La Costera aompanytas dels seus monitors i personal voluntari han passat unes dies de vacances al parc d’atraccions de Port Aventura. Aspromivise des de fa varis anys organitza viatges com el que acaben de gaudir per tal de donar una activitat més lúdica després de l’intens any que tant les usuàries del centre ocupacional com les pròpies monitores porten any rere any.

“Llocs com el de Port Aventura on totes les infraestructures són accessibles són llocs que donen moltes facilitats per a que les persones amb mobilitat reduïda puguen moure’s amb total normalitat. És un lloc que facilita molt que usuaris com els nostres puguen accedir a esdeveniments com els que el parc ofereix”, comentava Mari Carmen Estrela, una de les monitores que ha viatjat amb el grup.

Una activitat més que mostra la línia que porta durant molts anys Aspromivise d’intentar donar experiències a tots i totes i al mateix temps fer-nos visibles a una societat cada vegada més inclusiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva