El Centre Ocupacional La Costera participa en un torneig de hoquei plus

505

Solopizza Xàtiva

El dijous 6 d’abril, 9 centres que atenen a persones amb diversitat funcional participaren en un torneig que es va disputar a les instal·lacions del Poliesportiu de València “Carmen Beteró”. Al torneig participaren els centres de Jose Alcamí, Stella Marins, COVE, Ruíz Jiménez, Tomàs de Osma, IVAS Rocafort, .VC.O. Vicente Pérez i el propi centre ocupacional de Xàtiva. En aquest torneig cada centre va disputar un total de 5 partits per tal de completar un matí de hoquei amb un caràcter purament amistós.

A la competició acudiren les seleccionadores valencianes de hoquei plus per tal de veure el nivell dels jugadors i d’aquesta manera poder valorar el nivell dels jugadors i jugadores. Un matí en el que també es va donar a conèixer la convocatòria d’un dels jugadors del centre Ruíz Jiménez per a la selecció espanyola que el proper mes d’Agost disputarà a Amsterdam el campionat d’Europa de Seleccions.

Del centre ocupacionald e Xàtiva acudiren 9 jugadors els quals al llarg del matí disputaren 5 partits amb altres centres ocupacionals. David Tortosa, Quico Lapiedra, Loles Gozalbes, Sergio Morales, Paco Palop, Ramon Ferri , Ali Escuriet, Alberto Llopis i Pepe Ibáñez van ser els jugadors que van participar amb l’equip del Centre Ocupacional La Costera.

hoqeui-plis-centre-ocupacional-la-costera-xativa

WhatsApp Portal de Xàtiva