El centre ocupacional la costera jugarà la final de tercera davant el centre ocupacional de picassent

Solopizza Xàtiva

Les jugadores i jugadors del Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva i els del centre Marques de Dos Aigües de Picassent s’enfrontaran demà en el Pavelló Municipal de Carcaixent en la final de tercera divisió de les lligues que organtiza Copava.

Arriben al a final després d’una fase regular en la que tots dos equips han portat a terme una temporada intensa i on tots dos ha superat les eliminatòries per arribar a aquesta festa final del bàsquet per a persones amb diversitat funcional intel·lectual.

És evident que l’esport ocupa un espai important en els jugadors i jugadores d’Aspromivise i situacions com aquestes és un pas més en les experiències que l’entitat ofereix als seus usuaris i usuàries.

La final serà a les 11.00 del matí al i tots dos equips lluitaran per aconseguir un títol de campió de lliga en tercera divisió.

Aquesta final estarà inclosa en unes jornades de bàsquet on a més de la final esmentada també es disputaran les finals de segona i primera divisió.

Un dia on el bàsquet és protagonista i dotarà a la ciutat de Carcaixent del privilegi de ser referent en bàsquet per a persones amb diversitat funcional intel·lectual.

“Un pas més en la idea de donar visibilitat, objectiu que els centres que atenen a persones amb diversitat funcional pretenen. L’esport té un gran potencial inclusiu i amb ell es vol facilitar que les ciutats siguen més inclusives.

Amb tot açò estarem treballant per una societat més justa” comentaven Patri Sanchis i Ceci Garcia en la roda de premsa prèvia a les finals, les quals seran les que dirigiran a l’equip de la Costera en la final de tercera.

WhatsApp Portal de Xàtiva