Solopizza Xàtiva

El punt de vacunació, ubicat actualment al pavelló municipal Ricardo Tormo de Canals, serà traslladat al Centre Jove de la localitat a petició del personal de salut pública.

El personal sanitari de la localitat i de l’Àrea de Salut, s’ha reunit amb l’alcaldessa, Mai Castells, i la regidora de Sanitat, Verònica Ferri, per a expressar-los el desig de canviar el lloc d’emplaçament de la vacunació massiva. El pavelló fou elegit per Sanitat en primera instància, per considerar-se el punt més adequat, però les altes temperatures que pateix el personal en aquestes dates i ubicació, serien ara el motiu per a la sol·licitud del trasllat.

El Centre Jove reuneix les condicions òptimes per a convertir-se en el nou punt de vacunació perquè està ben condiconat per a fer més còmoda la tasca del personal, i perquè també compta amb places de pàrquing dels voltants.

Es preveu que la vacunació comence al nou emplaçament l’última setmana del mes de juliol. Això no obstant, la data és susceptible de variacions. Salut Pública informarà com sempre, als citats, per a acudir a aquesta nova ubicació.

WhatsApp Portal de Xàtiva