Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

El Ciutat de Xàtiva CFB ha entregat hui, 5 de gener de 2022, més de 50 bosses plenes de joguets a Gent de la Consolació amb la intenció d’ajudar a la campanya que està duent a terme l’associació perquè cap xiquet o xiqueta de la ciutat es quede sense regals aquests dies. Aquests joguets recollits són el fruit de l’activitat del “Gol solidari” que es va cele-brar el passat 24 de desembre en Els Pereres.

En el matí del dia de nit de Nadal, prop de 70 xiquets i xiquetes de tota la comarca van gaudir d’activitats d’oci esportiu dirigides per entrenadors i entrenadores del club, tots ells coordinats per Víctor Cuquerella. L’únic requisit imprescindible per a poder participar en les activitats programades va ser aportar un joguet en bones condicions, usat o nou, perquè posteriorment el CDX poguera fer-los arribar a Gent de la Consolació amb la in-tenció que foren repartits a les famílies més desfavorides de la ciutat.

Gràcies a la solidaritat dels xicotets i xicotetes aspirants a futbolistes, hui s’ha pogut rea-litzar l’acte de lliurament dels joguets recollits. Pablo Viqueira, director Esportiu del Ciutat de Xàtiva CFB, ha sigut l’encarregat d’efectuar el lliurament oficial a Merce Cli-ment, presidenta de Gent de la Consolació.

WhatsApp Portal de Xàtiva