Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

07.06.2022 | ELENA LUNA

El Camp Municipal “Paquito Coloma” de Xàtiva va acollir el passat cap de setmana el Torneig CDX de futbol femení. El campionat es va dividir en dues categories. D’una banda F-11 Infantil – Cadet i per una altra F-8 Benjamí – Aleví.

El torneig de F-11 va arrancar a les 10h i va comptar amb la participació del CD SB On-tinyent, el Monte Sión de Torrent i el Ciutat de Xàtiva CFB, que es van mesurar en tres partits de 40 minuts. L’equip d’Ontinyent es va alçar amb el títol després d’imposar-se a la Monte Sión i empatar amb les amfitriones. Els resultats van ser molt ajustats i qualse-vol dels tres equips podia haver guanyat un torneig en el qual va poder gaudir d’equips amb bon tracte de la pilota i que van proposar un joc vistós i amb constants jugades d’atac.

En el F-8, el torneig va arrancar mitja hora abans amb els equips del Ciutat de Xàtiva CFB, Llutxent, Alberic, Benetusser i l’Associació de Futbolistes VCF. En aquest cas, el tro-feu se’n va anar a les vitrines del conjunt valencianista, que va demostrar una enorme qualitat sobre la gespa.

Les jugadores van tindre abundant aigua i fruita abans, durant i després dels partits. Àr-bitres i àrbitres del Comité valencià van dirigir els encontres, destacant que no van mos-trar cap targeta groga ni roja, ni tampoc va haver-hi cap incident amb el públic ni lesions de gravetat.

Pepe Bernabeu i Alex Gassó, president i secretari del Ciutat de Xàtiva CFB van entregar els trofeus i detalls a les capitanes de tots els equips, tancant així una magnifica jornada de germanor i bon futbol.

WhatsApp Portal de Xàtiva