El CD Llosa jugarà la propera temporada en Regional Preferent

PoolWork Xàtiva

El CD Llosa va aconseguir el passat dissabte una merescuda victòria per 6 a 1 front al CF Cullera en l’última jornada de lliga d’esta temporada.

Gràcies a esta victòria, el club lloser s’ha convertit en campió del grup 5 de Primera Regional i, per tant, ha aconseguit l’ascens directe a la Regional Preferent.

Davant d’un Sequiol ple fins a la bandera, el CD Llosa va dominar des dels primers compasos de l’encontre, encara que no va ser fins al minut 37 que el conjunt lloser es va avançar en el marcador gràcies al seu capità, Ricardo Gregori.

El segon va arribar just abans del descans, gràcies a Muñoz. Als tres minuts de reprendre’s el partit, Ricardo va marcar el tercer i, deu minuts després, el quart. Davant d’un Sequiol exultant, Luis Vidal va marcar el cinqué en el minut 62 de partit, i Ricardo Gregori va rematar la festa en el minut 73 amb el sisé, el quart del seu compte personal.

Cinc minuts després, Elies Bandoui va marcar el gol de l’honor per al Cullera, deixant el resultat final de 6-1 que fa que la propera temporada el CD Llosa torne a la Regional Preferent, categoria que va perdre fa dos temporades.