Solopizza Xàtiva

25 anys donen per reflexionar molt al voltant del club i sobretot per mirar enrere. Una situació que dóna vertigen després de tot el que s’ha anat aconseguint en un club que pretén presumir de ser referent en categories de formació, i no tant a nivell competitiu, però si en en donar opcions de practicar esport a totes les persones que busquen amb el bàsquet una forma de créixer com a persones.

No tan sols el dia a dia dels entrenes i partits del cap de setmana, sinó el fet de buscar alternatives i experiències que facen créixer com a persones és una de les premisses que sempre ha buscat el C.B. Genovés. D’ahí que des de sempre han fet seua la frase del professor Del Rio on li donen importància a la formació de les persones a través del bàsquet, però al mateix temps que pressumisquen d’aquesta forma de fer i actuar.

Així que no es casualitat que en una efemèride com la dels 25 anys el C.B. Genovés es llance a organitzar un torneig internacional. No és la primera vegada, de fet equips com el Zalguiris Kaunas de Lituània, Ostrava i Spartag de Praga de Txecoslovàquia o el Barrerirense de Portugal han jugat al Genovés. Aquest any, és el Bayer de Munich qui participarà al torneig amb els tradicionals València BC i Joventut de Badalona, que junt al júnior del CB Genovés completaran un cartell atractiu per a tots aquells que estimen el bàsquet i sobretot el bàsquet en categories de formació no es fàcil organitzar aquestos esdeveniments en poblacions i clubs com El Genovés.

Malgrat tot, any rere any, el Torneig Cadet que organitza el C.B. Genovés està convertint-se en un referent a nivell de l’Estat Espanyol i serveix, si cap, com a “pulsòmetre” per als equips participants, i poder comprovar el seu nivell de preparació actual, per lluitar i obtenir una plaça per al campionat d’Espanya. És un bon examen !!! I més encara després del recent campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que s’ha disputat a Huelva, on la selecció valenciana ha aconseguit la medalla de bronze davant la selecció canària i Catalunya ha quedat en cinquè lloc, demostrant d’aquesta manera el nivell del bàsquet de formació en totes dues autonomies. club bàsquet genovés 25 anys – 1993-2018 club bàsquet genovés cbgenoves@gmail.com www.basquetgenoves.com Al ja extens llistat d’equips que han participat,fins en les 15 anteriors edicions del torneig (València B.C., Club Joventut de Badalona, Caprabo Lleida, Real Madrid ,Unicaja de Málaga, F.C.Barcelona , l’ Ostrava de la República Txeca, el Sabonis BC de Lituània, Cajasol, Sevilla Bàsquet Saragossa, CB Gran Canària), aquest any tenim el privilegi de comptar per primera vegada en categoria cadet amb un equip alemany, el Bayer de Munich. Club amb una gran trajectòria a la lliga alemanya i recentment referent europeu. Situacions que demostren el nivell que ens pot oferir un esdeveniment com aquest i, per tant, l’al·licient que suposa veure jugadors que ,després de segur, seran un referent al bàsquet estatal i europeu. Sense anar més lluny, fa dues temporades gaudíem de Pep Busquets jugant al Genovés davant el València BC i aquest cap de setmana passat el veiem debutar a la lliga ACB també en un partit entre el Joventut i l’equip taronja.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva