EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El dissabte 13 de maig, a partir de les 9:30, les instal·lacions del CEIP Jacint Castanyeda començava a rebre els quasi 100 participants de la 3ª prova de la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023 i de la 6ª prova de la Lliga Escolar Intercomarcal d’Orientació de València que va estar organitzada pel CAX Orientació. Els orientadors pogueren participar de cinc proves diferents que es desenvoluparen pel recinte escolar i per la falda de la muntanya més pròxima al Portet.

Els més menuts començaren per les activitats del Go4 Orienteering que aprofitava la infraestructura del circuit d’Educació Vial instal·lat en un dels patis de l’escola.

El correlí, en el qual havien de buscar les balises amb una fruita, i el circuit curt transcorria per dins del col·legi. Destacava que tenien que buscar les balises per tot el centre i tenien que salvar el desnivell a través de rampes i escales.

La prova llarga comptava amb un total de 18 controls repartits pel col·legi i per la zona pròxima de la muntanya cap el camí del Portet. Una prova entretinguda i a la vegada exigent on la primera classificada va ser Anastasia Lavrinova (Correcaminos), el segon Martín Aragón (CEIP Jacint Castanyeda) i el tercer Arnau Benito (CEIP Martínez Bellver).

Finalment, el CAX Orientació va muntar una prova pensant en corredors adults, ja que en altres ocasions havien demandat la possibilitat de participar, per alguns d’ells era una manera d’entrenar i per a altres era la primera prova d’orientació que feien i les sensacions que van tindre van ser molt positives.

La pròxima cita d’orientació escolar ja serà en el CEIP Attilio Bruschetti i Jardí del Bes a principis del mes de juny. La Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023 compta amb el suport de Decathlon Xàtiva i a la Clínica Dental Dr. Carralero.

WhatsApp Portal de Xàtiva