2019

Solopizza Xàtiva

El Poliesportiu Municipal de Canals ha albergat durant aquest cap de setmana el torneig NACIONAL DE FRONTENIS 2019 per comunitats autònomes, organitzat pel Club Frontenis Canals i amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Canals.

La selecció de Navarra va resultar la campiona de paleta de goma en la secció femenina i, en la masculina, el canalí Rubén Moreno, representant a la selecció valenciana, va aconseguir el pòdium. Les campiones de frontenis olímpica van ser la selecció de Castella i Lleó i els campions de frontenis olímpica van ser Joan Pascual i Carles Benito, representant a la selecció valenciana. Els subcampions de paleta i de pilota olímpica han sigut esportistes de les Illes Canàries.

Des del Club Frontenis Canals volen traslladar la seua satisfacció pel campionat, per l’èxit de participació, així com d’assistència de públic. Partides molt igualades, molta qualitat tècnica i amb una final amb emoció, guanyada al tercer set i en l’últim tant.

Tant l’Ajuntament com el club, després de les bones sensacions, tenen la intenció de tornar a repetir l’experiència en les pròximes ocasions.

WhatsApp Portal de Xàtiva