Solopizza Xàtiva

Alberto Llopis, un dels usuaris del Centre Ocupacional va ser ponent de la taula titolada “El Bàsquet: Diferents maneres de veure un mateix esport”

En el dia d’ahir, al Compus d’Ontinyent de la Universitat de València es va organitzar una Taula Rodona en la que va participar un dels usuaris del Centre Ocupacional. Baix el títol, “El Bàsquet: Diferents maneres de veure un mateix esport”, es tractaren diferents punts de vista de l’esport de la cistella. Bàsquet inclusiu, bàsquet d’èlit, bàsquet femení, basquet federat, bàsquet universitari, bàsquet de formació, bàsquet aplicat a les noves tecnologies, bàsquet des del punt de vista dels pares i bàsquet adaptat foren els temes tractats en la taula que es va celebrar a la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

La taula estava composada per Maria Pina, jugadora professional del C.B. Angers de França, Israel Sanchis, Director Tècnic de la FBCV, Martin Serena, jugador del CB Genovés que va parlar sobre el Bàsquet Inclusiu, David Martínez, jugador de bàsquet d’una Universitat dels Estats Units, Javier Bosch, Director de l’empresa NBN23 que es dedica a les noves tecnologies aplicades al bàsquet, Carla Martínez, jugadora de bàsquet que ha estat becada per una Universitat Americana per estudiar i jugar la propera temporada, Lluïsa Tolosa, mare d’esportista d’èlit i Alberto Llopis , jugador de bàsquet de l’equip del C.O. La Costera de Xàtiva que va parlar del bàsquet adaptat. Una taula completa on els alumnes de la Universitat de València van poder aprofitar i aprendre de tots i cadascú del ponents.

Una manera diferent de donar a conèixer aquest l’esport i no tan sols és el que es publicita habitualment als mitjans de comunicació. Un pas més endavant per tal de donar a conèixer l’esport adaptat i inclusiu.

Des del Centre Ocupacional es volía agrair la bona acollida i el bon tracte que van tindre en tot moment els membres de la taula amb Alberto.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva