Solopizza Xàtiva

El C.B. Genovés amb la participació d’un grup de jugadores que representen a totes i tots els que formen part del club, han editat un vídeo per tal de mostrar el seu rebuig a qualsevol agressió cap a les dones i d’aquesta manera reafirmar-se en el seu compromís per erradicar les violència masclista. Un vídeo que alça la veu de totes les jugadores del club en el que criden que al seu club i al seu esport juguen totes. Un vídeo editat per Miquel Camarassa, Grau en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i en el que participen jugadores de totes les categories en les que el club té equips. Un vídeo amb molta sensibilitat però amb un missatge ben clar de rebuig a qualsevol acte de violència contra la dona.

Des del club es manifestava que “el C.B. Genovés ha de ser un club que el caracteritze per totes aquestes iniciatives. Independentment dels aspectes tècnics, no val per a res qualsevol triomf si abans no hem recolzat iniciatives com aquestes. Un club que treballa en xiquetes i xiquets no pot deixar de costat aspectes tan essencials per a la societat com la igualtat. Entre totes hem de lluitar per fer una societat més justa i el club vol ser un referent per a totes les jugadores i jugadors. Si som un club per a totes i tots, també hem de ser un club que porte per bandera la igualtat, per a això el lema que hem utilitzat per a aquesta campanya és el de que al nostre club juguem totes, ni una menys”. Des del club també es volia agrair a Miquel Camarassa el treball que ha fet per poder portar a terme aquest vídeo , “no tan sols pel temps invertit sinó per la sensibilitat que li ha posat i l’estima que li té al club. Amb persones com aquestes, com Miquel, que transmeten un missatge tan just estem convençudes que erradicarem les injustícies que ens envolten.”

El vídeo, mostra tan sols el que pretén el C.B. Genovés, senseibilitzar i al mateix temps denunciar, i tot guiat per Imma Ballester, una jugadora del sènior femení que es acompanyada per altres jugadores des de sènior fins a babis.

Per altra part el CB Genovés també ha elaborat un Manifest en el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, de sensibilització, per tal d’avançar en el seu abordatge. És un manifest per commemorar i visibilitzar aquesta data i tot allò que representa.

Amb aquest Manifest es fa una crida a professionals i entitats esportives per sumar-se a aquest compromís en què es reivindica i es manifesta fermament el rebuig absolut a qualsevol tipus de violència i, especialment, aquelles que afecten les dones i els seus fills i filles.

Des de l’Esport, volem dir que el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes i manifestem el nostre crit més unànime, extens i conscient respecte les violències masclistes. Prou violències masclistes!

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva