EL C.B. GENOVÉS COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA

330

El C.B. Genovés comença el mes de setembre amb els primers entrenaments de cara a la propera temporada. Una temporada que comptarà amb equips en totes les categories tant a en masculí com en femení en totes les categories de formació El club ha manifestat que la seua intenció és la de promociona l’esport del bàsquet femení i poder comptar amb equips en totes les categories. “ Si bé és cert que aquesta temporada el club ha inscrit equips femenins en les categories alevins, infantil, cadet i júnior, la nostra intenció és poder arribar a totes aquelles xiquetes que vullguen practicar aquest esport i fer saber que al nostre club cap eixa possibilitat. És el moment que el nostre club també es done a conèixer perquè la seua secció de bàsquet femení compta amb equips en totes les categories.

Portem anys lluitant per a que açò es produesca i aquesta temporada ho anem a fer realitat. Un any important en el que molts dels esforços aniran dirigits per a que la secció de bàsquet femení tinga continuïtat al nostre club” comentaven des del C.B. Genovés, un dels entrenadors de l’equip femení la temporada passada,
Jordi Llopis.

Dilluns dia 3 de setembre els equips sèniors i júniors donaran l’inici a una nova temporada plena de bàsquet i on de segur ens oferiran noves experiències.