El C.B. Genovés comença una nova temporada

54

Solopizza Xàtiva

  • El pròxim dia 1 de setembre dóna inici a una temporada amb il·lusions renovades.

El C.B. Genovés comença el mes de setembre amb els primers entrenaments de cara a la pròxima temporada. Si fa uns dies el club manifestava la il·lusió de començar un nou curs, ha arribat el moment de posar-ho en pràctica. Una temporada que comptarà amb equips en totes les seues categories de formació, tant en la secció femenina com en la masculina.

Una clara aposta per la formació de les més menudes i menuts. “Pensem que un club es fa gran a mesura que van creixent la intencionalitat de formar xiquetes i xiquets, i això és el que pretenem. Volem xiquets i xiquetes que primer siguen persones i després jugadores”. D’ahí que des d’aquest dimecres al poliesportiu Paco Cabanes, els i les alevins donaran inici a una temporada que s’espera frenètica en el seu dia a dia, però amb grans esperances de consolidar l’aposta que el club porta des de fa alguns anys, la d’oferir bàsquet per a totes les xiquetes i xiquets que vulguen practicar esport.

És evident la clara aposta per l’esport femení del club “a la comarca i les comarques veïnes cap club compta entre els seus equips secció femenina en totes les categories. Ens sentim en l’obligació de continuar apostant en aquesta línia i promocionar si cap més el bàsquet femení. Tenim equips en totes les categories, tant en masculí com en femení, des d’alevins fins a sèniors i açò és el nostre vertader èxit. Poder dir que el CB Genovés en la temporada 20-21 torna a inscriure equips en totes les categories, és el que més ens enorgulleix, lluny dels èxits esportius” comentava Antoni Soler, un dels entrenadors ja més veterans del club.

WhatsApp Portal de Xàtiva