Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

La temporada que hem començat serà de segur la més incerta que el CB Genovés viurà des de que en l’any 1993 va començar a botar el baló. Una temporada que s’està vivint dia a dia, al moment i tot com a conseqüència dels canvis que es van produint motivats per l’evolució de la pandèmia que ens ha tocat viure.

En aquest ambient en el que vivim, en el que les restriccions, la forma d’entrenar, d’assistir als partits de les nostres filles i fills, apareixen projectes que li donen sentit a practicar un esport com el bàsquet. El C.B. Genovés des de sempre ha pretès que aquest esport siga el vehicle que guia per aconseguir altres objectius, “per nosaltres el bàsquet, independentment de la part esportiva, és l’excusa per aconseguir altres fins, és una bona ferramenta educativa i així o volem demostrar”.

Varis factors han fet que el CB Genovés es trobe en el camí d’un projecte solidari que té com a finalitat traure financiació per a la investigació de la leucèmia infantil. El primer evidentment és el propi esport. El bàsquet a nivell professional des de sempre s’ha caracteritzat per tenir jugadores i jugadors que seran per a sempre exemple de les més menudes i menuts. Pot ser, als que ens ha tocat viure en aquesta època daurada del bàsquet, en la que s’han aconseguit els majors èxits hem vist jugadores i jugadors que recordarem malgrat passen els anys, però possiblement amb el pas del temps els veurem com a un dels referents que han col·laborat en l’educació de totes aquelles jugadores i jugadors que han estat al nostre càrrec.

Un projecte com aquest de la fundació “uno entre cien mil” fa que es troben dos jugadors ben diferents, amb molta distància evidentment però amb un factor comú, recaptar fons per la investigació, i tots dos amb el bàsquet com a fil conductor. Ricky Rubio pot ser siga un dels més mediàtics que han col·laborat en aquesta campanya, però per nosaltres el jugador referent que ho ha fet possible ha estat Ruben, un jugador que amb el poc temps que ha format part dels nostres equips ha despertat moltes inquietuds i al final introdueix al CB Genovés en una campanya com aquesta. Dos jugadors que recorren un mateix camí, però des de posicions ben diferents. Ricky Rubio destaca pel que és capaç de transmetre utilitzant el bàsquet com a recurs. I Ruben, un jugador que aterra al nostre club i que en el poc de temps que va estar entre nosaltres, almenys ens va ratificar en el convenciment que el bàsquet és un mig per educar persones per a una societat més justa.

WhatsApp Portal de Xàtiva