Solopizza Xàtiva

Centelys

Amb la finalitat de poder oferir una activitat esportiva per a totes les persones, el C.B. Genovés llança una campanya per a la temporada 2019-2020. Una campanya que pretén oferir un esport per a totes aquelles que pretenen practicar esport, tant si han jugat en temporades anteriors com si no han jugat mai a aquest esport, el bàsquet.

Un esport just i que amb la línia que segueix el CB Genovés des de la seua fundació ofereix la pràctica de l’esport a totes les persones independentment de les seues habilitats i capacitats.

Una forma de practicar esport que sempre donarà prioritat als estudis. Des de fa vàries campanyes, el següent escrit acompanya els inicis de les noves temporades: “Primer l’escola i després el bàsquet”. L’estudi i el bàsquet, dues activitats que es complementen a la perfecció per al creixement de totes les jugadores i jugadors, i aquest ordre de prioritat és el que nosaltres sempre hem defès. Estudiar acompanyats d’una activitat tan intel·ligent com és la de jugar al bàsquet” La temporada que començarà en setembre tornarà a tindre un altre any totes les categories, tant en la línia femenina com en la masculina. EL C.B. Genovés vol convertirse en un referent del bàsquet femení de la comarca i en eixe objectiu treballa. Des d’aleví fins a sènior tots els equips en categoria femenina.

WhatsApp Portal de Xàtiva