Solopizza Xàtiva

El PP de Vallada vol fer pública la petició de dimissió de l’alcaldessa i el seu equip de govern per “la negligència, ineptitud, irresponsabilitat i per la seua incompetència, demostrada i vista per tot el poble“.

En primer lloc, acusen l’alcaldessa i al seu equip d’haver aconseguit que Vallada s’haja convertit en un “infectodrom” per la manera en què s’han gestionat les seues festes patronals, “ara seria el moment d’avisar a les televisions i dir que Vallada és el poble més infectat de la Comunitat Valenciana per culpa de les seues imprudències“.

De tots és conegut que la plaça de bous i els actes en ella celebrats, han sigut una prova palpable de la irresponsabilitat que ha suposat aquesta nefasta decisió, en la qual, a més, no ha existit un control real de l’aforament” han denunciat els populars. “Les dades són inqüestionables i les seqüeles les està patint tota la població amb rècord d’infectats” afirmen.

Per als populars, l’Ajutament de Vallada ha aconseguit convertir a Vallada en la població amb major incidència de la Comunitat Valenciana i “aquest fet no és casual“, ja que “la Programació de Festes ja mostrava inequívocament, que hi hauria conseqüències i al final és el que, com no podia ser d’una altra forma, ha succeït“. El PP critica que l’Ajuntament ha actuat malament i que no hi ha precedents a Vallada, “ha sigut com ajuntar diversos botellons en uns pocs metres, fent l’efecte “llamada” sobre joves d’altres poblacions, que també estan infectats“.

Segons els populars, “l’opacitat i manca d’informació objectiva i real, més enllà de la propaganda manipulada, és una constant en la pèssima gestió a l’Ajuntament“. Per aquesta raó denunciquen que “des de fa més de quatre anys no es faciliten dades dels comptes de les Festes Patronals, és més, han buscat una tapadora, per a desviar a una Associació aliena a l’Ajuntament la gestió d’actes festius, burlant d’aquesta manera el control democràtic dels costos d’aquestes, i per què s’ha de pagar tot en efectiu i no s’admeten transferències?, què amaguen? La transparència de la qual volen a vegades fer gala, una vegada més, brilla per la seua absència“. El PP al·lega que “defensa i defensarà sempre les Festes Populars, el Bou al Carrer i la gratuïtat d’aquestes i quan tornem a governar farem que tornen les Festes com sempre“.

Al seu comunicat, el PP també denuncia que “per la ineptitud de l’Ajuntament, veïns del carrer del Mig han tornat a patir inundacions en els seus habitatges” i que “aquesta hauria de ser una obra prioritària, però és clar que no els importa“.

Com es pot pretendre que es respecten les normes sanitàries de seguretat si els primers que no les compleixen són aquells que haurien de salvaguardar les mateixes i exercir la seua responsabilitat? És a dir, l’Equip del Desgovern” finalitzaven.

Per a l’Ajuntament de Vallada pot ser que el PP actue així perquè el seu portaveu a l’Ajuntament no es preocupa per informar-se de quasi res

Front a aquest comunicat del PP, el passat dia 9 l’Ajuntament de Vallada fer un comunicat via xarxes socials aclarint que l’actual Equip de Govern de l’Ajuntament de Vallada ha mantingut una línia ben clara: “dedicar-se a intentar treballar dia a dia per solucionar els problemes reals d’este poble“.

L’Ajuntament de Vallada informa que han intentat de manera evident no entrar en “picabaralles de polítiques de carreró a les que aquest poble pareixia estar condemnat anys i anys“, ja que “el PP de Vallada sembla no tindre altra ocupació que anar llançant mentides, mitges veritats i manipulacions, sempre intentant confondre, volent aprofitar qualsevol ocasió encara que toquen la música desentonats, desinformats i fora de temps“.

Per a l’Ajuntament de Vallada pot ser que el PP actue així perquè el seu portaveu a l’Ajuntament no es preocupa per informar-se de quasi res. “Sembla no haver-se enterat ni de les festes d’enguany tot i ser festera la seua filla” afegeixen.

Seguidament, el comunicat intenta explicar alguns dels punts que denunciava el PP al seu comunicat:

  • Les FESTES PATRONALS 2021 han anat endavant per decisió conjunta de festers i Ajuntament, amb el compromís ben clar de fer els actes permesos per les autoritats sanitàries i acomplint escrupulosament la normativa aplicable en cada moment.
  • A partir d’este acord, s’han mantingut diverses reunions amb els festers, festeres i pares per consensuar la programació i acoplarla a la normativa vigent en cada moment.
  • La Comissió de Festes i l’Ajuntament han complit escrupolosament la normativa sanitària en tots els actes de les nostres festes, controlant l’aforament en cada cas, inclosa la plaça de bous.
  • TOTS ELS ANYS, l’ASSOCIACIÓ de Festes presenta els comptes al Ple de l’Ajuntament, on pareix que el PP no s’entera. Per cert, ve fent-se exactament igual que feia el PP en els últims 28 anys! Amb la diferència que des de 2015 l’Associació de Festes està registrada legalment a la Conselleria.
  • Sobre el brot de coronavirus que estem patint desafortunadament, l’Ajuntament està orgullós del magnífic comportament de la gran majoria de la població durant estes festes, però és evident que no pot responsabilitzar-se del que ha passat en determinades cases i casetes de camp. D’això pot donar exemple el sr. Torres, ja que les imprudències en el seu propi domicili en estes festes han requerit la presència reiterada de la policia local així com de la Guàrdia Civil i inclús dels bombers. Afortunadament la gran majoria d’este poble ha demostrat reiteradament una gran responsabilitat en esta pandèmia i més prompte que tard superarem este brot.

I el PP de Vallada contesta: “Afirmar que s’ha complit escrupolosament la normativa sanitària en tots els actes de festes, inclosa la plaça de bous, és un insult a la intel·ligència”

Després de l’anterior comunicat de l’Ajuntament, el PP de Vallada decideix remetre un altre comunicta en contestació a l’Ajuntament, on afirmen que “la veritat és que serà L’Equip de Govern i no l’Ajuntament el que informa, la qual cosa denota el sentit patrimonial i antidemocràtic dels qui ostenten la majoria en la Corporació Municipal“.

El PP denuncia l’activitat censora de l’Equip de Govern, ja que, segons ells intervé per a esborrar els comentaris contraris a ells en el Facebook de l’Ajuntament, “aquesta és la manera d’entendre la democràcia que tenen” es lamenten.

Segons els populars, “les úniques polítiques “de carreró” que s’han realitzat al nostre poble són les que vostés (Ajuntament de Vallada) venen duent a terme des que governen i als resultats ens remetem“. “Qui manipula, diu mitges veritats o menteix és l’Equip de Govern com tindrem ocasió d’anar demostrant-li al nostre poble” han continuat.

Per al PP “resulta patètic comprovar l’esforç que fan per a llevar-se de damunt, covard i cínicament, tota responsabilitat i projectar-la sobre els altres, siguen els Festers i Festeres, o fins i tot als seus pares“, ja que “personalitzar la defensa en un atac directe al Portaveu del PP-Vallada, només denota l’escassetat d’arguments i la baixesa moral de la qual fan gala“.

Al seu comunicat, el PP defén al Sr. Torres, el qual “s’esforça per fiscalitzar la labor del govern municipal dins de la seua obligació com a oposició i xocant amb l’obstrucció del Govern Municipal, qui amb obscurantisme no faciliten sempre la informació que se’ls recapta“.

Afirmar que s’ha complit escrupolosament la normativa sanitària en tots els actes de festes, inclosa la plaça de bous, és un insult a la intel·ligència” han finalitzat.

WhatsApp Portal de Xàtiva