Dues empreses ontinyentines faciliten material de seguretat a l’Ajuntament

Aquest equipament està sent utilizat per les auxiliars del Servei d’Ajuda a Domicili, Policia Local i obres

83

Solopizza Xàtiva

10.000 guants, més de 100 mascaretes i 200 bates d’un sol ús és el material que aquesta setmana ha proporcionat l’empresa d’Ontinyent “Laborex, suministros y Seguridad laboral” a l’Ajuntament per garantir la seguretat del personal. Així mateix, l’empresa “Entidad Maya” també proporcionarà bates de teixit no teixit. Tot aquest material està sent ja utilitzat per les auxiliars del Servei d’Ajuda a Domicili del Departament de Serveis Socials, Policia Local i obres.

La regidora de Personal, Natalia Enguix, explicava que “amb tot aquest material podrem continuar garantint la protecció dels nostres treballadors i treballadores alhora que es presten serveis bàsics i essencials a la ciutadania”, manifestava. Aquest material està previst que s’amplie la setmana vinent en aproximadament mig millar de bates i prop de 700 mascaretes.

Per la seua part, la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, destacava la importància de comptar amb tot aquest equipament en un moment complicat per a la ciutat. “Des de l’Ajuntament les auxiliars del Servei d’Ajuda a Domicili continuen treballant per garantir l’atenció de les més persones més vulnerables i, per això, ara disposen de l’equipament necessari per garantir no sols la seua seguretat sinó també dels usuaris i usuàries d’aquest servei”, manifestava.

Reforç a la neteja als espais de major afluència

Per altra banda, al dispositiu especial de neteja viària previst per l’Ajuntament s’ha afegit un reforç específic als espais amb major trànsit de persones, com son l’exterior dels edificis municipals que es mantenen oberts (oficines de Policia Local, Serveis Socials i l’edifici central consistorial de la Plaça Major), el mercat municipal, els supermercats, les farmàcies, els centres de salut i l’hospital. El regidor de Neteja, Manuel Cuesta, ha explicat que en tots estos llocs s’intensificarà uns treballs que estan emprant hipoclorit de sodi, que s’ha mostrat efectiu en la lluita contra el Covid-19.

WhatsApp Portal de Xàtiva