Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Aquest divendres 29, a les 20.00 hores, l’Església de Sant Pere acollirà el concert “Cròniques de Germanies. Aquest concert està a càrrec de la Capella de Ministers i ha sigut organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva.

També, el mateix divendres a les 22.00 hores, l’Església de Sant Feliu albergarà el concert d’orgue i degustació de dolços tradicionals “La veu de l’orgue al renaixement i ara, a càrrec d’Arturo Barba. Els dolços tradicionals seran elaborats per la Pastisseria Boscà i comptarà amb la col·laboració de l’Associació Joventuts Musicals de la Costera. L’acte també ha estat organitzat per l’Ajuntament.

Les entrades per als dos concerts es poden adquirir a la web www.xativaturismo.com i el seu cost és de 2€. L’aforament serà limitat. Per a més informació, caldrà anar a la Casa de Cultura.

Aquestes activitats estan enmarcades dins de l’agenda de la Fira Borja a Xàtiva, en la que s’han programat una sèrie de concerts i rutes guiades. També, el cap de setmana, es podran degustar menús i tapes especials als establiments de la ciutat.

WhatsApp Portal de Xàtiva