Dos campions d’Espanya per al Club d’Esgrima Xàtiva en el Criterium Nacional

131

Solopizza Xàtiva

Centelys

El club va participar amb tres tiradors de la categoria m11 en l’esdeveniment que es va celebrar el 4 de juny en Les Fregues (Madrid). Bosco Antelo i Ana Gallego van participar en el grup dels quals van nàixer en 2012 i Paul Jakelsky va participar en el grup dels quals van nàixer en 2011.

Bosco va guanyar dos assalts en la primera ronda i va demostrar molt de tremp a l’hora d’enfrontar-se a aquesta experiència nova. Ana va guanyar 4 combats en la primera ronda i va quedar classificada per damunt de totes les xiques de la seua edat. Paul, no sols va mostrar un gran repertori d’accions, sinó una capacitat de variar-les d’una manera que no és comuna entre xiquets d’aqueixes edats. Així, va guanyar la competició sense perdre un combat.

Enhorabona a tots els participants i agraïm a la Real Federació Espanyola d’Esgrima per celebrar aquest esdeveniment després de tres anys sense poder realitzar-lo. El club es prepara per al pròxim Campionat d’Espanya que serà de la categoria m15 al finals d’aquest mes a València.

WhatsApp Portal de Xàtiva