Solopizza Xàtiva

  • La Diputada de Mobilitat Sostenible visita la Font de la Figuera, Moixent i Fontanars dels Alforins que preparen la Ruta Ciclopeatonal que els unirà

Ahir dimarts, 3 de novembre, l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz va rebre la visita de la Diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, per preparar el projecte de Ruta Ciclopeatonal entre la Font de la Figuera, Moixent i Fontanars dels Alforins. En la reunió, celebrada al Saló de Plens de l’Ajuntament, també van participar l’alcalde de Moixent, Guillem Jorques i Carmen Asensi, regidora de Turisme i Infraestructures. L’ajuntament de Fontanars va excusar la seua absència per altres qüestions però han estat a les reunions preparatòries d’esta visita.

En la trobada es van establir les bases per al projecte d’habilitació de rutes ciclopeatonals que els tres municipis estan preparant i presentaran a Diputació de València.

La diputada Dolors Gimeno va informar els representants dels municipis sobre la convocatòria per a la redacció de projectes de vies ciclopeatonals amb l’objectiu de connectar municipis i crear xarxa sostenible.

La idea marc és vertebrar la comunicació entre els 3 pobles (que es conèixen ja per Terres dels Alforins) i ampliar a cada municipi diferents rutes, com la de la Font de la Figuera que recuperarà l’antic “tunelet” del ferrocarril en la nova ruta al Sierro.

En acabar la reunió, es van traslladar al terreny, per conéixer de primera mà els camins pels quals transitarà la ruta que unirà la Font de la Figuera amb els dos pobles veïns.

Els alcaldes van mostrar a Gimeno el territori pel qual passarà la Ruta Ciclopeatonal. Gimeno va quedar meravellada l’ampli ventall de colors granes i marrons que llueix la vinya en esta época de l’any.

WhatsApp Portal de Xàtiva