Solopizza Xàtiva

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals ha presentat este dimecres i davant els mitjans de comunicació , l’esdeveniment que es durà a cap a Canals el proper 8 d’abril de 2017, es tracta del “Last Zombie Day”, una gincana de temàtica zombie .

 Aquesta pionera activitat lúdica i dinàmica  pretén ser, una alternativa d’ oci per als joves de Canals i d’ altres localitats de la província. L’’objectiu del joc, és sobreviure tota la nit en diferents llocs oberts i públics del municipi on els participants tindran de superar les més de 15 proves de les que consta esta activitat. La gincana  zombie  es desenvoluparà  pels carrers, les places i els edificis públics i alguns privats de Canals des de la nit del dissabte 8 d’ abril fins  la matinada de diumenge dia 9.

 Els jugadors començaran l’ activitat amb una peça de roba identificativa (que repartirà l’organització) durant les hores prèvies a l’esdeveniment en el “chek in” on també es farà una breu explicació de les normes bàsiques del joc.

Amb aquesta nova activitat, Ricardo Requena, regidor responsable de l’esdeveniment,  afirmava que “ el que es pretén és oferir a la ciutadania una manera diferent, divertida i sana de passar un cap de setmana al nostre poble, convertint Canals, en centre lúdic de la comarca doncs les xifres d’aquest esdeveniment en altres localitats parlen de més de 500 visites que  vindran per a passar el cap de setmana a Canals”. És també, continua dient Requena “ un esdeveniment que generarà una gran riquesa en l’econòmica local, ja que tots i totes els participants estaran a Canals des del migdia i la vesprada de dissabte fins al matí del diumenge, amb la conseqüent despesa que això comportarà  en els comerços de la localitat”.

Requena, com a regidor també de l’àrea de Promoció Socioeconòmica, ha convocat al col·lectiu d’ASSOCIEM per a tractar aquest tema i veure la possibilitat de treballar conjuntament en algun tipus de campanya que aprofite l’esdeveniment per a impulsar i dinamitzar el comerç local.

WhatsApp Portal de Xàtiva