Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Jordi Estellés: “estem governant el País Valencià després de vint anys. Em sent orgullós de que un socialista dirigisca la Generalitat”.

Durant l’acte de suport a la candidatura de Ximo Puig com a secretari general del PSPV-PSOE celebrat ahir a València, l’Agrupació Socialista de Xàtiva va estar representada pel seu secretari general, Roger Cerdà, així com per Jordi Estellés, actual tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Xàtiva; per Lena Baraza, regidora de Joventut i secretària general de Joves Socialistes de La Costera i per Xelo Angulo, regidora de Benestar Social i presidenta del Fons Valencià per a la Solidaritat, entre altres militants de l’agrupació que assistiren a la convocatòria.

Jordi Estellés, qui pot presentar una llarga trajectòria com a militant socialista, va intervindre a l’acte. Estellés es va mostrar partidari de recolzar la candidatura de Ximo Puig, posant en valor l’acció de govern del socialista al front del Consell. Per a Estellés, “pensant en el futur del socialisme valencià, a Ximo Puig no li cal una carta de presentació, ni m’ha de convèncer per a que el recolze. Estem governant el País Valencià després de vint anys. Em sent orgullós de que un socialista dirigisca la Generalitat”.

Estellés va reflectir el sentiment de la militància en afirmar que “els militants volem ser lliures a l’hora d’escollir el nostre candidat a la secretaria general”. L’anterior secretari d’organització de l’agrupació xativina va advertir que la militància espera escoltar als socialistes que ocupen càrrecs institucionals. Segons Estellés, “els militants volen sentir-vos pròxims a tots aquells qui tingueu càrrecs importants a les institucions. Volen viure amb sentiment aquest procés. I el que no volem és que pensem en quines cadires anem a ocupar en el futur, com ha anat passant els darrers anys”.

El regidor xativí va tancar la seua intervenció afirmant que els socialistes “som la ferramenta necessària per transformar la societat actual. Vos puc assegurar que sols governant es poden transformar les coses. I així és com ho estem fent. Jo estic amb Ximo i estic amb el PSPV”.

WhatsApp Portal de Xàtiva