Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Prop de 40 comerços, tant de Canals com d’altres pobles de la Costera ja han realitzat la seua inscripció per participar en la nova edició de la Fira Comercial de Canals que tindrà lloc el proper dissabte 25 de febrer a l’Avinguda Vicent Ferri. Una fira organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica amb la col·laboració d’Associem que enguany amplia el seu horari de 9 del matí a 9 de la nit ininterrompudament.

El termini d’inscripció, tots aquells comerços que ho desitgen estan oberts a participar de forma gratuïta, finalitza el dilluns 20 de febrer i es realitzarà a través del registre d’entrada del propi consistori. Tant les instruccions com el model de sol·licitud es poden trobar al portal de transparència de l’Ajuntament de Canals.

Per a Ricardo Requena, regidor de Promoció Econòmica, aquesta Fira es munta “per reconèixer la tasca de les empreses i comerços prioritàriament de Canals, per afavorir la seua expectativa de negoci i per donar a conèixer el treball d’Associem com estructura de recolzament al comerç local” i afegeix “a més de comercial, aquesta serà una jornada festiva gràcies a la barreja d’espectacles i activitats que hem preparat”.

La Fira, amb una ocupació de 800m² per tota l’Avinguda Vicent Ferri i 50 expositors com a màxim, comptarà a més, com avançava el regidor, amb una programació d’activitats complementàries. Hi haurà animació infantil, un speaker i música durant tota la Fira, dos castells d’aire per al divertiment dels més menuts tant pel matí com per la vesprada; sorteig sopars de la campanya “Dia dels enamorats”; demostració de perruqueria i estètica a les 17 hores; actuació de monologuista a les 19 hores etc.

WhatsApp Portal de Xàtiva