DIARIO DE UN REFUGIO: Sens dubte no hi ha dos dies iguals en una protectora d’animals

68

FestJove

Solopizza Xàtiva

Grafit Editorial publica a l’octubre “DIARIO DE UN REFUGIO” el nou còmic del dibuixant Jose Fonollosa.

“Es sábado por la mañana, cojo la bicicleta y me dirijo a las afueras de Xàtiva. Chechu, Star, Cartucho, y especialmente Zara y Gordon me esperan impacientes, hoy es el día del paseo. Llevo ya dos años siendo voluntario en el refugio de animales del pueblo donde vivo. Mi trabajo, ayudar en lo que se me necesite y cuidar de estos perretes el tiempo que estén con nosotros mientas buscamos una nueva familia donde disfrutar de una segunda oportunidad.

 

Soy Jose Fonollosa y esto es DIARIO DE UN REFUGIO

En DIARIO DE UN REFUGIO ens trobem amb un Jose Fonollosa, que ja no és un nouvingut. Més implicat, més segur de si mateix i de la feina de casa de voluntari. Si fins s’ha atrevit a oferir-se com a casa d’acolliment! Ja han passat dos anys des que va entrar per primera vegada al pati de la protectora i té moltes coses que comptar: noves experiències i aprenentatges, nous animals que han sigut abandonats i als quals cal buscar una llar… cada dissabte hi ha una cosa diferent que comptar.

Ja sabeu que REFUGIO va ser un d’aqueixos títols el llançament dels quals va haver de postposar-se per estar previst per a abril de 2020. Però el treball de les protectores no podia parar per molta pandèmia o confinament que hi haguera, desenes d’animals depenien de les cures dels treballadors. Per descomptat, la salut i la seguretat van ser el primer, així que els voluntaris van haver d’esperar fins que vam poder tornar a eixir. I allí estaven tots esperant als seus padrins per a reprendre els passejos dels dissabtes juntament amb noves incorporacions a la família de SPAX.

En el mateix to divertit i pròxim, Jose ens endinsa un pas més en el món de les protectores i com no ha deixat de dibuixar per a portar el seu diari de vivències, us trobareu amb un còmic de 144 pàgines d’històries tan divertides com quan va haver de fer de casa per “els Felipes”, el dia a dia d’aqueixos gatets va donar molt de què parlar en les xarxes socials.

Però volem que siga Jose qui us parle del seu còmic:

Un llançament carregat de regals

DIARIO DE UN REFUGIO eixirà en prevenda del 8 d’octubre al 8 de novembre i estarà en totes les llibreries el 18 de novembre.

Els lectors trobareu diferents packs de venda exclusius amb els quals podreu fer-vos amb dibuixos originals i únics de Jose. També han preparat suculentes recompenses com que els 100 primers compradors rebreu de regal una làmina A5 amb la il·lustració amb acabat al llapis d’algun dels gossets de la protectora o una làmina edició limitada signada i numerada per l’autor.

També hi ha uns packs exclusius per a llibreries, us animem a parlar amb el vostre llibreter i encarregar-li el còmic, el rebran en la llibreria amb tots els regals.

Igual que es va fer amb REFUGI, Jose Fonollosa ha dibuixat una preciosa làmina solidària que podrà adquirir-se per 4€ tant durant com després de la prevenda i que servirà per a recaptar fons per la protectora SPAX. Després de la meravellosa resposta que van tindre els lectors amb el primer llançament, segur que hi haurà molta gent que vulga portar-se també la nova làmina.

Us convidem a llegir les primeres pàgines del còmic ací.

WhatsApp Portal de Xàtiva